دوشنبه ۱۳۹۳/۰۹/۰۳

فدايي فر، مديرمنطقه يک شهرداري قزوين تاکيد کرد:

ساخت و سازهاي غيرمجاز عامل افزايش بافتهاي نامتقارن در قزوين

مهمترين عامل افزايش بافتهاي نامتقارن درمناطق شهري و حاشيه نشيني ساخت وسازهاي غيرمجاز محسوب مي شود.


مديرمنطقه يک شهرداري قزوين گفت:مهمترين عامل افزايش بافتهاي نامتقارن درمناطق شهري وحاشيه نشيني ساخت و سازهاي غير مجاز محسوب مي شود.
به گزارش روابط عمومي منطقه يک شهرداري قزوين؛ کيومرث فدايي فر افزود: ساختمان هايي که با متراژ پايين و خارج از ضوابط ايمني وساختماني احداث و به صورت غيرمجازساخته مي شوند در برابر حادثه هايي مانندزلزله بسيار آسيب پذير هستند.
وي بيان کرد: اين ساخت و سازها اغلب بر روي زمين‌هاي قولنامه‌اي و فاقد کاربري مسکوني انجام مي‌شود و ضمن آسيب رساني به سيما و مبلمان شهري و شهرسازي، مشکلات بسيارزيادي رابراي شهروندان به دنبال دارد.

مديرمنطقه يک شهرداري قزوين با اشاره به کاهش درآمد شهرداريها اشاره کرد و گفت: صدور پروانه ساخت مهمترين منبع درآمد شهرداري ها محسوب مي شود اما با افزايش ساخت و سازهاي غير مجاز و عدم مراجعه سازندگان براي کسب مجوز، درآمد شهرداريها نيز به ميزان قابل توجهي کاهش مي يابد.

پايان پيام

 

تصاویر مرتبط