جمعه ۱۴۰۵/۰۲/۱۸

دیوارکشی بنای فرسوده وملک رها شده در خیابان منتظری

سید رضی مدیر منطقه یک شهرداری قزوین از دیوارکشی بنای فرسوده و ملک رها شده در این خیابان منتظری بن بست دوم کوچه عابدینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی منطقه یک شهرداری قزوین، سید مهدی حاجی سید رضی گفت: با استناد به بند ۱۴ ماده ۵۵ و ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها و نظر به اینکه طرح‌های زیباسازی، ارتقاء و بهبود کیفیت زندگی از مهم‌ترین وظایف مدیریت شهری است، دیوارکشی زمین‌های خالی و رها شده توسط معاونت عمرانی منطقه یک و مالکین در دستور کار این منطقه قرار دارد.

وی با بیان اینکه زمین‌های خالی و ملک‌های رها شده در سطح شهر علاوه بر نازیبایی سیمای شهری، محلی برای دپوی زباله و تجمع افراد کارتن خواب و معتاد تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: این موضوع مشکلات عمده‌ای را برای شهروندان و محیط شهری به وجود آورده است که باید در اسرع وقت علاج‌بخشی شود.

مدیر منطقه یک از بررسی‌های انجام شده برای شناسایی زمین‌های خالی و رها شده در این منطقه خبر داد و افزود: از ابتدای سالجاری اراضی و ملک های متروک و رها شده خطرآفرین این منطقه شناسایی و توسط معاونت عمرانی منطقه یک، به منظور رفع خطر و ایمن‌سازی، محصور و دیوارکشی شده است.

وی ادامه داد: در اینگونه موارد شهرداری پس از شناسایی اراضی رها و متروک، ابتدا اقدام به صدور اخطاریه به مالک نموده و در صورت عدم اقدام و تعیین تکلیف مالکین، شهرداری منطقه نسبت به دیوارکشی یا نرده‌کشی اطراف زمین رها شده یا بنای رها شده  اقدام می‌کند و در این مدت به مالک مهلت می‌دهد تا وضعیت زمین یا بنا را اصلاح کند، در صورت کوتاهی یا بی‌توجهی مالک طبق نظر کارشناسی و مصوبه شورای اسلامی شهر، هر تغییری که لازم باشد در زمین رها شده یا بنای فرسوده خطر آفرین یا مخروبه اعمال و هزینه آن در کدنوسازی ملک ثبت و از مالک یا متصدی دریافت می‌شود.

سید رضی از شهروندان خواست در صورتی که زمین رها شده یا بنای فرسوده خطر آفرین در محل زندگی آنان سبب تجمع اراذل و اوباش، دپوی زباله یا تخلیه نخاله‌های ساختمانی شده، می‌توانند مراتب را از طریق سامانه 137 به شهرداری اطلاع دهند.

تصاویر مرتبط